Вчений та педагог в галузі профілактичної медицини, радіаційної гігієни та токсикології пестицидів - Колектив, Інституту гігієни та екології, кафедр гігієни та екології № 1, 2, 3 та 4 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця (Environment & Health, 2022)
14 липня 2022 року виповнилося 60 років від дня народження відомого Українського вченого у галузі профілактичної медицини, лікаря-гігієніста, талановитого педагога та громадського діяча, члена-кореспондента НАМН України, академіка Національної академії наук вищої освіти України, лауреата Державної премії України у галузі науки і техніки, премії у галузі профілактичної медицини НАМН України, Заслуженого діяча науки і техніки України, директора Інституту гігієни та екології Національного медичногоу ніверситету імені О.О. Богомольця, який 35 років присвятив науковій, педагогічній та громадській діяльності, професора С.Т. Омельчука.